Beschermfolie voor ramen en kozijnen voor autolak voor beton voor vloeren voor zwembaden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Beschermfolie kent vele doeleinden en toepassingen. Conventionele folie op rol heeft zo z’n nadelen en vraagt om een moderne oplossing.

Wat zijn de nadelen van folie?

Het allergrootste nadeel van plastic folie is de natuur. De natuur heeft misschien nog wel het meest te leiden onder de conventionele plastic beschermfolie. Of we het nu hebben over bouwfolie, afplakfolie of beschermfolie voor producties. De berg met afval stapelt maar op.

Duurzaamheid is ook een belangrijk nadeel. Denk hierbij aan beschadiging van de folie door werkzaamheden rondom je beschermde object. Of aantasting van de kwaliteit door de bijvoorbeeld vocht of de zon.

Werkbaarheid is ook een veel gehoorde klacht tijdens het aanbrengen van beschermfolies. Het afplakken of juist het plakken van een folie kan tijdrovend zijn en dan is het nog maar de vraag of het resultaat daar is.

Alternatief voor krimpfolie en beschermfolie

De oplossing voor de bovenstaande nadelen is vloeibare beschermfolie van HS Protect. Deze vloeistof, ook wel spuitfolie genoemd, wordt in vloeibare vorm aangebracht en droogt binnen 24 uur tot een flexibele beschermfolie, Deze folie kan dienen als bescherming voor kozijnen en ramen, beton of kunststof maar naast bouwfolie is het ook een sterk alternatief voor autolakfolie, zwembadfolie, afplakfolie en ga zo maar door. Een 100% natuurlijke samenstelling en beresterk. Je bepaald zelf de dikte.

Bouwfolie

De bouw is afhankelijk van snelheid. Elke beschadiging is tijd en tijd is geld. Zo wil je de beste bescherming voor kozijnen, trappen en ramen. Losse folie in de bouw is een doorn in het oog vraagt om een alternatief. Onze vloeibare folie is vooral in de bouw een populair product. Door de samenstelling beschermd de folie tegen slijptol slijpsel, metselspecie, UV en krassen tijden de gehele bouwperiode. Ook tijdens sloop-, herstel- of renovatiewerken kan HS Protect uitkomst bieden. Ook als glasfolie geeft onze beschermfolie reductie van schade aan gevels tijdens nabije sloopwerkzaamheden.

Autolakfolie

De autobranche is markt waar we beschermfolie ook geregeld tegenkomen. Denk aan nieuwe autolak die beschermd wordt tijdens transport. Met HS bescherm je auto’s tegen steenslag en krassen maar ook vocht- en UV-bescherming is een eigenschap. Niet alleen het beschermen van de autolak is een eigenschap maar ook de plaats waar de lakken worden aangebracht, de moderne spruitcabine wordt ingespoten met HS Protect in plaats van ouderwetse lakfolie.

Kozijnen en glas beschermen tijdens de bouw levert kostenbesparing op. Hier is de oplossing tegen de nadelen van bouwfolie.

Beschermfolie bouw alternatief