Glas beschermd met spuitfolie

Glas beschermd met spuitfolie

HS Protect spuitfolie in de bouw van nieuwbouwproject aan de Margrietstraat in Rotterdam.

Glas beschermd met spuitfolieDeze week is een deel van de gevel beschermd met spuitfolie van HS Protect. Dit mooie nieuwbouw project aan de Magrietstraat te Rotterdam is in opdracht voor Marqant Bouwmeesters. Woningen met grote ramen in houten kozijnen. De ramen verdienen de bescherming. Bij uitstek is deze taak geschikt voor HS Protect. Tijdens de bouw zijn deze ramen optimaal beschermd.

In dit project is al het glas in de gevels beschermd met spuitfolie van HS Protect. Spuitfolie beschermd het glas tegen o.a. metselspecie, voegresten, krassen en zelfs slijpsel van een slijptol. Wij hebben alleen het glas met spuitfolie beschermd aangezien de kozijnen zelf van hout (poreus) zijn en nog niet volledig afgelakt zijn. Door middel van het afplakken van de kozijnen hebben we dit netjes enkel op het glas kunnen aanbrengen. Dit aanbrengen van de beschermfolie wordt gedaan middels een airless verfspuit. Dit geeft het beste resultaat en is het meest  efficiënt in gebruik. De grootste efficiëntie zit in het beschermen. Vervanging door schade blijft de grootste ergernis voor project als voor de afnemer. Nog niet gesproken over de bijkomende kosten van vervanging.

Spuitfolie verwijderen

Het gemak dienst de mens. De spuitfolie is na enige maanden nog optimaal van kwaliteit en laat zich zonder al te veel moeite verwijderen. Vlak voor oplevering wordt de spuitfolie snel en gemakkelijk verwijderd. Afval bestaat uit niet meer dan een paar proppen folie ten grote van 3 voetballen. Omdat HS Protect gifvrij is mag deze via het reguliere afval worden verwijderd. Marqant Bouwmeesters kan het glas beschermen tot aan vlak voor oplevering. Na het verwijderen van de spuitfolie hebben de toekomstige bewoners onbeschadigde en schone ramen. Klant blij, opdrachtgever blij en wij blij, daar doen we het voor!