Glas beschermen

Glas beschermen is een must wanneer we het hebben over gevelbouw. Onnodige schade koop je af door degelijke bescherming van ramen, kozijnen en andere bouwelementen. Wist je dat beschadiging tijdens productie en oplevering één van de grootste bijzondere kostenposten is in de bouw?. Herstel of vervanging neemt niet alleen onnodige kosten met zich mee maar ook vertraging ligt op de loer. Deze vertraging kan nog veel verder in de papieren lopen. Kozijnen en glas beschermen is daarom een pré.

Lees hieronder de oplossing voor de ultieme bescherming van glas.

Glas beschermen

Nadelen van bouwfolie

Huidige manier van glas beschermen bestaat nog te vaak uit losse folies met vele beperkingen en nadelen. Bovendien geeft bouwfolie beperkte bescherming tegen harde scherpe voorwerpen en beschadiging van de folie betekend dat deze vervangen dient te worden. Nog niet gesproken over de belasting van het milieu. Denk aan je ecologische footprint!

Tijdelijke bescherming of coating

Een tijdelijke coating die gemakkelijk wordt verwijderd is de oplossing. Zonder losse flappen met de sterkte van coating. Je kent het wel, Tijdens transport scheurende folie door het flapperen achterop de vrachtwagen. Of plakresten van tape of lijm. Wat is er nu mooier voor de eindgebruiker dan het verwijderen folie van je nieuwe ramen en kozijnen. Net als het de ervaring van een nieuwe telefoon waar je het beschermingsfolie voor de eerste keer verwijderd.

Vloeibare spuitfolie voor ramen en kozijnen

Wat als je een vloeistof met een verfspuit kunt aanbrengen? HS Protect spuitfolie is een volledig doorontwikkeld product met alle eigenschappen voor de ultieme bescherming van glas, kozijnen bouwelementen als prefab beton, HSB elementen, trappen en ga zo maar door. Na het aanbrengen droogt de folie tussen 30 minuten en 4 uur tot een harde beschermlaag. Je bepaalt zelf de dikte en dus de beschermingsfactor.  Aanbrengen kan en mag door iedereen worden gedaan met een verfspuit, roller of kwast. De samenstelling is 100% natuurlijk en zonder gebruiksrisico’s.  HS Protect is gemaakt van water en boomharsen.