vloeibare coating aanbrengen

Vloeibare coating met uitzonderlijke eigenschappen. HS Protect is een vloeibare coating die met het grootste gemak wordt aangebracht en veel zorgen wegneemt. De vloeistof wordt met een airless verfspuit aangebracht. Na ongeveer een half uur drogen is deze laag een beschermfolie geworden.

Vloeibare coating in de bouw en transport

Tijdens transport van goederen of bijvoorbeeld in de bouwsector kan de vloeibare beschermcoating van HS Protect uitkomst bieden. Vanuit zowel het economisch als praktisch oogpunt. Wat is vervelender dan schade tijdens transport? Juist, niet alleen de kosten maar zeker ook de vertragingen die op de loer liggen door schade tijdens transport zijn niet gering. Gevolgen zijn niet te overzien. De vloeibare coating van HS Protect is krasvast zoals in onze video’s is te zien. Je kunt met een schroevendraaier hard over het object krassen zonder schade te veroorzaken. Eenmaal op locatie kan de folie snel en met gemak worden verwijderd.

Duurzame beschermcoating

De vloeibare coating van HS Protect is gemaakt op basis van water en boomharsen. Dit maakt HS Protect een geheel natuurlijk product en zonder chemicaliën. Dus in plaats van minder duurzame oplossingen als traditionele beschermcoating geeft HS Protect meer zekerheid op het gebied van duurzaamheid. Het voelt als plastic folie maar is 100% natuurlijk.

Vochtdoorlatende beschermfolie

Met de vloeibare beschermfolie spuit je snel betondelen in. Zelfs voor beton dat nog moet uitharden is een oplossing bedacht. Sinds 2019 is HS Protect ook leverbaar in een vochtdoorlatende variant. Deze is speciaal ontwikkelt voor de betonindustrie voor bescherming van beton tijdens transport. Omdat beton langere tijd moet uitharden moet het vocht kwijt. Dankzij de nieuwe vloeibare spuitfolie van HSprotect is het drogen van beton mogelijk terwijl deze is ingepakt in een beschermcoating.

Vloeibare coating de voordelen

Nogmaals de voordelen van vloeibare coating:

  • Hoogwaardige bescherming tijdens transport
  • Snel aanbrengen en verwijderen
  • 100% natuurlijk en milieuvriendelijk
  • Vochtdoorlatende beschermfolie

Dus of je nu in de bouwsector, transport of glasindustrie actief bent. Je zult ongetwijfeld de voordelen van Hs Protect inzien.