HS Protect

Naast een kwalitatief beschermend product is HS Protect spuitfolie 100% natuurlijk. Een milieubesparende maatregel in elke industrie.

Wij willen de onnodige afvalberg van verpakkingsmaterialen gaan reduceren.

OVER ONS

HS Protect Nederland B.V. is officieel importeur en distributeur van HS Protect spuitfolie voor de Nederlandse markt.

Een ideaal product in automotive, maakindustrie, gevel- en kozijnbranche, de bouw en aannemerij, metaalbewerking branche, jachtbouw en vele andere industrieën.

Vanuit ons pand in Zoetermeer leveren wij direct aan onze klanten. Zo nemen wij alle logistieke maatregelen voor een snelle en zorgeloze levering.

HS Protect is puur op waterbasis gemaakt en wordt geproduceerd uit alleen natuurlijke of gerecycleerde grondstoffen. HS Protect zal de CO2-voetafdruk van uw bedrijf drastisch verminderen als ze worden gebruikt als vervanging voor de conventionele plastic beveiligingssystemen.

KWALITEIT

HS Protect spuitfolie wordt geproduceerd met grote aandacht voor kwaliteit. Tijdens het productieproces zijn er meerde meetmomenten een optimaal product.

In de verschillende branches werken wij samen met de specialisten in de desbetreffende produktgroepen. Deze partijen hebben vaak al een lange geschiedenis, klantenkring, maar vooral kennis over die aparte branche. Hierdoor is er brede kennis opgebouwd voor het aanbrengen van de spuitfolie in verschillende branches.

De productontwikkeling staat nooit stil en wat vaak als klantspecifieke wens begint, wordt voortdurend verwerkt naar een versie van HS Protect met verbeterde eigenschappen. Voor de betonindustrie is een waterbestendige variant ontwikkeld met als eigenschap damp-doorlatend te zijn. Dus beschermd het beton terwijl deze nog opdroogt.

SERVICE

Zo sterk als HS Protect is zo sterk is ook onze service. Snelheid en korte lijnen zijn belangrijk om snel te schakelen. HS Protect kan binnen enkele dagen op locatie worden geleverd. In geval van grote spoed zelfs de volgende dag.

Uit ons magazijn in Zoetermeer zijn we in staat zeer snel te leveren en wordt jouw bestelling verzonden.

Afhankelijk van afnamehoeveelheden zijn aanpassingen mogelijk. Denk aan pigmenten voor verschillende kleuren. Wij denken graag mee en leren zo zelf ook iedere dag bij.

ONZE PARTNERS

Wij leveren hoofdzakelijke aan zakelijke klanten, B2B, en leveren HS Protect in diverse markten rechtstreeks aan de gebruiker/ eindklant. Maar wij hebben ook een ons eigen distributienetwerk, waarin we op brancheniveau samen werken met specialistische partners.

METALEN RAMEN, AFDICHTINGEN EN HANG- EN SLUITWERK

Voor de markt van metalen gevelsystemen is Agentor N.V. aangetrokken

VACATURES

Op het moment staan er geen vacatures open.


Wel zoeken wij vaak schilders (airless verfspuiten) die goed en snel hun werk doen. Dit werk zal voornamelijk op projectbasis worden aangenomen, bij projecten die in te zetten in werken die wij hebben lopen. Dus ben jij die verfspuiter en heb je vaak nog wat tijd over, neem dan eens contact met ons op!

STUUR ONS JOUW GEGEVENS

Open sollicitatie