WIE WIJ ZIJN

We zien dat er enorm veel materiaal verspilt wordt, ter bescherming van producten. Wij denken dat dit anders kan, door in zet van ons milieuvriendelijk beschermingsproduct.

Wij willen de onnodige afvalberg van verpakkingsmaterialen gaan reduceren.

OVER ONS

HS Protect Nederland B.V. is importeur van HS Protect voor de Nederlandse markt.

Wij richten ons met name op de zakelijke Nederlandse markt. Bijvoorbeeld de maakindustrie en bouwsector, welke benaderd worden door een eigen distributienetwerk.

Vanuit ons pand in Zoetermeer leveren wij producten en oplossingen aan onze zakelijke klanten en onder andere de gevel en kozijnbranche, de bouw en aannemerij, metaalbewerking branche, jachtbouw en vele andere industrieën. Tevens ondersteunen wij ons eigen dealernetwerk hier in Nederland.

De producten van HS Protect zijn alle op waterbasis en worden geproduceerd uit alleen natuurlijke of gerecycleerde grondstoffen.HS Protect zal de CO2-voetafdruk van uw bedrijf drastisch verminderen als ze worden gebruikt als vervanging voor de conventionele plastic beveiligingssystemen.

KWALITEIT

Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk en dit wordt behaald door onder meer kwaliteit. Dit geldt uiteraard voor het product, maar ook voor de mensen achter HS Protect Nederland.

Onze mensen zijn daarom ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de afzetmarkten en worden waar nodig bijgeschoold. Ook de mensen van ons applicatieteam zijn volledig gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen.

In de verschillende afzetmarkten werken wij samen met de specialisten in de desbetreffende markten. Deze partijen hebben vaak al een lange geschiedenis, klantenkring, maar vooral kennis over die aparte branche. Iets waar wij graag gebruik van maken en in samen werking met deze partijen kunnen we de klanten in alle markten degelijk en specialistisch advies geven. Dit wordt door de klanten gewaardeerd en zien dit meedenken als een stuk toegevoegde waarde.

Naast de mensen moet moeit het product waar het allemaal om gaat uiteraard ook perfect zijn. Tijdens het productieproces zijn er verschillende momenten waar de kwaliteit van het product wordt gemeten, om zo altijd een goed eindproduct te leveren.

De productontwikkeling staat ook nooit stil en wat vaak als klantspecifieke wens begint, wordt voortdurend verwerkt naar een versie van HS Protect met verbeterde eigenschappen. Zo is er net de een nieuwe variant op de markt gezet, welke waterresistant is, wanneer deze is opgedroogd. En kan in oudere en vochtigere gebieden gebruikt worden, zonder dat dit enige invloed heeft op de kwaliteit van het product.

SERVICE

Naast een goede kwaliteit willen wij ook in service uitblinken.

Snelheid en korte lijnen vinden wij ook erg belangrijk. Door de lijnen kort te houden kan er snel worden geschakeld en worden de vraagstukken van de klant sneller aangepakt. Onze klanten hebben ook een aanspreekpunt, wat voor hun wel zo handig en vertrouwd is.

Uit ons magazijn in Zoetermeer zijn we in staat zeer snel te leveren en wordt jouw bestelling verzonden. U krijgt als klant een trackingscode, waarmee u eenvoudig kunt zien waar de zending is en wanneer je het kan verwachten.

wij denken graag mee met de klanten en leren zo zelf ook iedere dag bij. De productsamenstelling kan op aanvraag klantspecifiek aangepast worden, vaak in een zeer korte tijdbestek.

ONZE PARTNERS

Wij leveren hoofdzakelijke aan zakelijke klanten, B2B, en leveren HS Protect in diverse markten rechtstreeks aan de gebruiker/ eindklant. Maar wij hebben ook een ons eigen distributienetwerk, waarin we op brancheniveau samen werken met specialistische partners.

BETONMARKT NEDERLAND

Spuitfolie B.V. is een specialist in de betonmarkt. Met jaren ervaring in betonreparaties hebben zij de juiste kennis aan boord om de Nederlandse betonmarkt te bedienen. Heeft u een project of product in beton, zullen wij u verwijzen naar deze specialist Spuitfolie B.V.

METALEN RAMEN, AFDICHTINGEN EN HANG- EN SLUITWERK

Voor de markt van metalen gevelsystemen is Agentor N.V. aangetrokken

VACATURES

Op het moment staan er geen vacatures open.


Wel zoeken wij vaak schilders (airless verfspuiten) die goed en snel hun werk doen. Dit werk zal voornamelijk op projectbasis worden aangenomen, bij projecten die in te zetten in werken die wij hebben lopen. Dus ben jij die verfspuiter en heb je vaak nog wat tijd over, neem dan eens contact met ons op!

STUUR ONS JOUW GEGEVENS

Open sollicitatie

ONZE PARTNERS