Prefab beton beschermen is een vak op zich. Prefab beton trappen zijn bijvoorbeeld erg kwetsbaar en worden regelmatig beschadigd tijdens bouwwerkzaamheden. Deze schade aan prefab beton elementen is een doorn in het oog van opdrachtgevers door de vertraging of schade die het kan opleveren.

Prefab beton trappen beschermen

Prefab trappen afdekken met folie of aftimmeren?

Prefab betonelementen hebben bescherming nodig omdat ze worden blootgesteld aan alle vormen van schade op een bouwplaats. Prefab trappen kunnen met huidige middelen worden beschermd zoals afdekfolie of aftimmeren met hout. Aanbrengen is in beide gevallen een kostbare en tijdrovende maatregel. Daarom lees je hier meer over de revolutionaire oplossing van HS Protect beschermfolie.

Nieuwe oplossing beton bescherming

HS Protect is een vloeibare folie die met een spuit wordt aangebracht. Nadat de vloeistof is opgedroogd blijft er een folie over die zo robuust is dat alle ruwe bouwwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zonder onnodige aan te brengen aan de prefab trappen. Deze folie is na gebruik gemakkelijk te verwijderen en het resultaat is een schadevrije prefab betonelement. Het alternatief voor afdekfolie voor beton en aftimmering.

Beton waterdicht sealen

Beton tijdelijk sealen met een duurzame folie die vooral goed beschermd tegen de elementen. Dat is de ideale situatie voor elke prefab betonfabrikant. HS Protect voldoet aan deze eisen en meer… Na veelvuldig testen kan HS Protect worden aangebracht op beton terwijl deze net de mal verlaat. Omdat beton tijden het uitharden gassen vrijlaat moeten deze door de folie vrij kunnen komen. Dit is dampdoorlaatbaarheid. HS Protect heeft een test ondergaan voor dampdoorlaatbaarheid. En dat terwijl de folie waterdicht is. Hierdoor is het beton beschermd tijdens transport en zelfs op locatie meer dan een jaar in de regen kan blijven liggen zonder dat het beton wordt aangetast door regen en andere schade.

Trappen beschermen tijdens renovatie

ook tijdens renovatie van panden moeten de betontrappen worden beschermd. Met onze oplossing kun je prefab beton beschermen tegen slijptol-slijpsel, metselspecie, verfspatten, vocht en nog veel meer.

100% natuurlijk past in circulaire bouw

Door de samenstelling op basis van water en boomharsen is HS Protect een 100% natuurlijk product. Doordat er geen chemische stoffen aanwezig zijn pas HS Protect beschermfolie perfect binnen de circulaire bouw. De perfecte duurzame partner is de bouw en renovatie. Ontdek ook de voordelen van HS Protect en neem contact op voor meer informatie of een demo.