Tijdelijke coating in spuitcabine

Stel je hebt een spuitcabine. Wat als je een tijdelijke coating in je spuitcabine kunt aanbrengen? Een tijdelijke beschermlaag die alle aanwezige stof vasthoudt en je na gebruik als folie van de wand en vloeren trekt. Zelfs alle stof is één geworden met de folie. Dat klinkt makkelijker dan het is maar met HS Protect spuitfolie is dat het resultaat dat je zal halen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Hoe breng je een tijdelijke coating aan?

Om een tijdelijke coating van HS Protect aan te brengen gebruik je een airless-verfspuit. Hiermee breng je gelijkmatig en in hoog tempo een strakke laag HS Protect aan. Na enkele uren is de tijdelijke coating opgedroogd en klaar om op gelopen te worden. Na 24 uur is de tijdelijke coating op z’n optimale hardheid. Voor de vloer kan er een kunststof- of rubberkorrel worden toegevoegd voor een duidelijke structuur. Na gebruik van de spuitcabine of wanneer het tijd is om de coating te verwijderen trek je met gemak de folie in z’n geheel van de vloer of wand. Het enige dat je overhoudt is een kleine bal van folie. Een spuitcabine van 20 m²  levert een bal op te grote van een voetbal. Deze mag in het restafval worden verwijderd omdat er geen chemische stoffen aanwezig zijn. HS Protect is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, water en boomharsen. Dus zelfs voor het milieu is HS Protect een bewuste keuze.

Voordelen van spuitfolie in spuitcabine

Er zijn inmiddels meerdere bedrijven die gebruik maken van HS Protect als bescherming van muren, ramen en vloeren. Hieronder lees je de meest gehoorde opmerkingen bij gebruik van een HS Protect in een spuitcabine.

  • Snel een schone spuitcabine
  • Geen loshangende folie
  • Veel minder stof
  • Makkelijk te verwijderen

Zelf proberen? Bestel een emmer HS Protect en breng zelf een tijdelijke coating aan die je ook zelf weer met gemak verwijderd.

Tijdelijke coating spuitcabine